Web Promo Onexox Black dengan 3 KAEDAH PEMASARAN PALING BERKESAN..

APA ITU WEB PROMO ONEXOX BLACK?

Free HTML5 Bootstrap Template by GetTemplates.co

Pertama sekali Tahniah!!! kerana anda berjaya sampai disini..

Ok...Web Promo Onexox ini merupakan laman web yang dibangunkan khas untuk pengedar-pengedar simkad Onexox Black untuk mempromosikan simkad Onexox Black.

Dengan memiliki Web Promosi UNIK ini anda bakal mendapat jualan melalui 3 KAEDAH PEMASARAN PALING BERKESAN.

Teruskan bacaan anda, untuk lihat lebih lanjut mengenai web promosi UNIK ini dan Bagaiman 3 KAEDAH PEMASARAN paling berkesan ini mampu membantu jualan anda..

Penerangan LENGKAP dengan Keyword MENARIK..

SEO Web Promo ONEXOX Black

Isi kandungan Web promo yang bakal anda miliki ini adalah sebuah web lengkap lagi terperinci mengenai produk ONEXOX BLACK dengan susun atur keyword yang menarik bagi menarik minat pelanggan. Dengan penerangan lengkap dan keyword yang menarik insyallah dapat membantu menukarkan prospek kepada pembeli.

Web Promo ini juga menjadi 'landing page' kepada perniagaan anda. Mudah untuk anda promote, mudah untuk pembeli-pembeli rujuk dan faham kelebihan ONEXOX BLACK.

Tahukah anda.. semua peniaga syarikat-syarikat besar memiliki laman web kerana ia sangat penting untuk pemasaran. Tetapi sebaliknya berlaku kepada kita peniaga-peniaga kecil yang tidak mahu menggunakan web sebagai medium pemasaran.. jadi UBAH MIND SET kita dan rebut peluang ini dengan memiliki Web Promo pada harga mampu milik ini.

Isi Kandungan web SENTIASA di KEMASKINI dan Mesra Smartphone

SEO Web Promo ONEXOX Black

Ya.. kami akan menjaga kualiti laman web. ITU JANJI KAMI. Laman web akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa mengikut apa yang pihak ONEXOX HQ tawarkan dari semasa ke semasa termasuk promosi-promosi terkini ONEXOX BLACK.

Design website dengan teknologi terkini dan mesra smartphone. Dianggarkan 90% pengguna internet Malaysia mengakses internet mengunakan smartphone berbanding komputer. Jadi anda tidak perlu risau laman web promo anda nanti adalah "responsive" iaitu mesra smartphone..

Didalam web, akan dimasukkan button link whatsapp untuk memudahkan pelanggan terus menghubungi anda, pelanggan tidak perlu save no whatsapp anda. Klik sahaja butang untuk terus whatsapp anda.

Anda bakal menerima pelanggan dari 3 KAEDAH PEMASARAN ini.

SEO Web Promo ONEXOX Black

PERTAMA...

Web Promo yang anda bakal dapat ini akan menggunakan subdomain mengikut kawasan masing-masing.

Contoh web yang sedang Online..

 • BandarSunway.Onexox-Black.com
 • JohorBahru.Onexox-Black.com
 • Ipoh.Onexox-Black.com
 • PermatangPauh.Onexox-Black.com
 • KotaKinabalu.Onexox-Black.com
 • Serian.Onexox-Black.com

 • Dan banyak lagi... Klik Sini untuk lihat..

  Anda boleh promote link web promo anda di media-media sosial. Copy paste link anda di facebook secara automatik akan keluar gambar, headline dan description secara automatik. Atau anda karang sedikit keyword menarik dan paste link anda.

  Dan yang paling best... sambil-sambil anda bersosial di media sosial anda boleh post link web promo anda. Anda post seperti biasa.. pasal bola ke, pasal aktiviti harian ke.. di akhir post, anda masukkan link web promo anda. Rezeki pasti tak salah alamat. anda post pasal bola, Kawan-kawan nak baca pasal post bola anda, tertarik dengan link dibawah terus ke laman web promo anda..

  KEDUA...

  Setelah anda memiliki web promo ini dengan subdomain kawasan anda, anda berpotensi akan mendapat pelanggan dari 'Search Engine (Google/ Yahoo dll).

  Kajian mendapati Malaysia merupakan satu daripada lima negara tertinggi di dunia yang mengakses internet dan menggunakan enjin carian Google.

  Rebut peluang ini segera, kadang-kadang jiran satu taman pun tidak tahu anda pengedar Onexox Black. Tahu-tahu dia dah daftar dengan dealer lain yang jauh melalui enjin carian. Semuanya disebabkan enjin carian dan anda tidak memiliki laman web.

  Anda nampak tak lagi kelebihan enjin carian? Dan mengapa web promo ini menggunakan subdomain kawasan? Kebiasaan selepas membuat carian pelanggan lebih tertarik dengan dealer yang berhampiran dengan mereka. Mudah mereka untuk berurusniaga..

  KETIGA...

  Anda juga bakal mendapat pelanggan melalui Web Promosi Utama iaitu www.Onexox-Black.com. Adalah kerana pada laman web utama akan disenarai kesemua link web promo pengedar mengikut negeri dan kawasan.

  Ada pelanggan kawasan anda layari laman utama www.Onexox-Black.com, kami akan channel kan pelanggan tersebut ke laman web promosi anda. Lagi sekali anda dapat Rezeki Terpijak...

  Paham tak konsep yang dimaksudkan.. Contoh Ali layari laman web utama www.Onexox-Black.com dan berminat. Untuk tempahan/pendaftaran Ali perlu memilih salah satu link web promo untuk tempah.. Secara Logik Akal,, sudah tentu Ali akan memilih pengedar yang sama negeri dan seterusnya kawasan yang terdekat dengannya...

  Insyaallah laman utama www.Onexox-Black.com bakal mendapat traffik yang tinggi kerana kami akan sentiasa promote, serta berkongsi tip-tip, promosi-promosi dari Onexox dari masa kesemasa.

  AMACAM?? OK TAK 3 KAEDAH PEMASARAN DIATAS? BERBALOI SANGAT-SANGAT.. DENGAN HANYA BERMODALKAN.. RM40/TAHUN SAHAJA ANDA SUDAH MILIKI LAMAN WEB PROMOSI ONEXOX BLACK ANDA SENDIRI DAN ANDA BAKAL MENDAPAT PELANGGAN MELALUI 3 KAEDAH PEMASARAN...

  CEPAT-CEPAT.. HUBUNGI KAMI SEGERA SEBELUM KAMI NAIKKAN HARGA ATAU NAMA SUBDOMAIN KAWASAN ANDA DI MILIKI DEALER LAIN...

  Web Promo Onexox Black P/S: Anda ada rangkaian pengedar Onexox Black anda sendiri? Share kepada pengedar-pengedar anda di FB..